Sezonul de MĂRIT profitul agricol!

Slide background

Echipa Chemark Rom anunță cu entuziasm din 01 noiembrie începerea Sezonului de MĂRIT profitul agricol !

Chemark Rom oferă în perioada 01.11.2014 a€“ 28.02.2015 un Extra Discount de 5% la toate produsele pentru protecția plantelor și îngrășăminte. Practic, ai acum ocazia să îți faci stocul de pesticide și îngrășăminte la cel mai bun preț din an, beneficiind și de un termen de plată flexibil (iunie 2015).

Pentru că stocurile sunt limitate te rugăm să verifici chiar acum ce marfă este disponibilă la reprezentantul Chemark din zona ta. Datele de contact le găsești aici.

CERE TALONUL CU PREMII, ADUNĂ PUNCTE CHEMARK LA FIECARE COMANDĂ ȘI CÂȘTIGĂ: STAȚII RADIO, TELEVIZOARE LCD, BICICLETE ȘI SEJURURI LA MARE!

Pe toată perioadă promoției poți aduna puncte Chemark pe care le vei colecționa într-un talon cu premii. 1 punct Chemark = achiziție de produse în val de 6000 lei. Câștigi fără tragere la sorți premiile promoției atunci când acumulezi 6, 9, 18 sau 36 de puncte. Vestea și mai bună este că premiile se pot cumula asfel încât poți câștiga mai multe din cadourile promoției sau chiar pe toate dacă vrei!

Sezonul de MĂRIT profitul agricol a început! Profită și tu!