PREGĂTEȘTE-TE PENTRU 7 MINUNI ALE LUMII NOI!

Patru ani la rând, Chemark Rom a oferit fermierilor, prin campania “SeedSprint te
duce la Formula 1”, ocazia să viziteze destinaţii de top, de pe 4 continente: Italia
(Monza), Emiratele Arabe Unite (Abu Dhabi), Brazilia (Sao Paulo) și SUA (Texas).
Pe lângă participarea la cursa motorizată, participanţii au avut parte de un program
complet de servicii și experienţe turistice deosebite, de la meleagurile texane și vizita
la ferma celebrei familii Ewing, până la atmosfera tropicală și exotică din Brazilia.

Dacă despre cele 7 minuni ale lumii antice  vorbesc toate cărţile de istorie, despre cele 7  minuni ale lumii noi vuiește de mai bine de 10 ani  tot internetul. Îţi prezentăm pe scurt povestea  lor aici.

În anul 1999, Bernard Weber Jr., filozof,  producător de filme și fost aviator canadian s-a  gândit să dea o replică modernă celor 7 minuni  ale lumii antice și a alcătuit o nouă listă cu  edificii sau monumente suficient de bine conservate, care să merite calificativul de  „minune a lumii“. A alcătuit o comisie din 6  arhitecţi renumiţi, recrutaţi din cele cinci  continente sub președinţia lui Federico Mayor  (fost director general al UNESCO), iar apoi a  anunţat selecţia a 21 minuni ale lumii. Această  listă scurtă a fost supusă unui vot mondial  (peste 100.000.000 votanţi), care s-a efectuat  prin internet, telefon sau SMS, din care s-au ales  cele “7 minuni ale lumii noi”.

Chemark Rom a făcut o selecţie atentă din  cele 21 de propuneri iniţiale și a ales 7 destinaţii,  destinaţii exotice din India, China, Brazilia,  Mexic, Malaysia, America, Australia. 

În primul an de campanie, expediţia Chemark  Rom începe în India, renumită pentru cultura sa  milenară, dar şi pentru că găzduieşte cea mai  mare populaţie din lume, după China.  “ India este leagănul omenirii, locul de naștere  al vorbirii, mama istoriei, bunica legendei,  străbunica tradiţiei”, spunea Mark Twain. “ Totul  aici este altfel, la altă scară. O planetă în sine, cu  legile și ritmul ei, pentru care sigur nu ai fost  destul de pregătit, oricât de temeinic ţi-ai fi făcut  temele! O lume a unor alte culori, o lume a altor  sunete, a altor obiceiuri, a altei filozofii, a altor  mirosuri.”

Obiectivul principal al expediţiei organizate de  Chemark Rom în 2019 este Taj Mahalul – ” o  lacrimă pe obrazul timpului”, cum spunea  Tagore, poetul și filozoful Indiei. Este o minune  din marmură albă, dedicată iubirii, prin legendă,  mausoleul ridicat din dragoste.

 

Construit între 1631 și 1653 pe malurile râul  Yamuna, Taj Mahalul este cea mai cunoscută  operă de arhitectură din India, este una dintre  cele mai faimoase clădiri din lume și a fost  inclusă pe lista celor noi 7 minuni ale lumii. Taj  Mahalul a fost ridicat în 22 de ani prin munca a  circa 20.000 de muncitori, iar în timpul zilei,  zidurile par a avea culori diferite. În lumina de  dimineaţă, mausoleul apare roz, seara devine  alb, iar noaptea, în lumina lunii, zidurile par aurii.  Este considerat unul dintre acele locuri de pe  faţa pământului în care trebuie să mergi o dată  în viaţă, pentru o clipă de bucurie simplă și  pentru o întâlnire cu tine însuţi!

16 LOCURI DISPONIBILE prin tragere la sorţi şi LOCURI GARANTATE în expediţie pentru clientii fermieri Chemark Rom.

Expediţia va avea loc în toamna acestui an, mai exact în noiembrie 2019,  și va avea durata de o săptămână. Itinerarul complet al excursiei va fi comunicat exclusiv participanţilor înscriși în această campanie.
Pot participa clienţii fermieri care în perioada 01.01.2019 – 15.10.2019 achiziţionează de la Chemark Rom cele 7 produse minune.