Combaterea acarienilor si minatorilor – APACHE

Acaricid-insecticid pentru combaterea acarienilor si minatorilor din culturile de legume, căpșuni, viţă de vie şi pomi fructiferi.

SUBSTANŢĂ ACTIVĂFORMULARECERTIFICAT OMOLOGAREFIRMĂ PRODUCĂTOARE
Abamectin 18 g/lEC (concentrate emulsionabil)324PC/29.06.2017INDUSTRIAS AFRASA SA, Spania

Apache pătrunde rapid în plantă şi formează un depozit activ de produs în mezofilul frunzelor, depozit care asigură controlul dăunătorilor pe o perioadă lungă de timp. Având un efect translaminar foarte bun, protejează ambele feţe ale frunzelor. Acţionează asupra dăunătorilor, în principal prin ingestie, distrugând adulţii şi larvele care se hrănesc cu părţile tratate ale plantei. Apache are, de asemenea, şi o activitate de contact. După tratamentul cu Apache, dăunătorii paralizează imediat, hrănirea este oprită, însă maximul de mortalitate se obţine în 3-5 zile de la ingerarea dozei letale.

 

 

  • Acaricid translaminar şi de contact
  • Spectru larg de combatere
  • Rezistenţă la spălare
  • Activitate de durată
  • Compatibilitate bună cu partenerii de amestec.

Apache este compatibil cu cea mai mare parte a insecticidelor si fungicidelor, dar inaintea utilizarii se recomanda efectuarea unui test fizic de compatibilitate.

Întrucât produsul este periculos pentru albine nu aplicaţi pe plante în timpul înfloritului!

Măsuri de igienă şi protecţie a muncii
Pentru protecţia individuală se vor purta mănuşi de protecţie, echipament de protecţie a ochilor şi a feţei. Se va evita contactul cu pielea, ochii şi îmbrăcămintea. Hainele de lucru se vor păstra separat. Se vor spăla mâinile înainte de pauze şi imediat după manipularea produsului.
Evitaţi contactul cu produsul împrăştiat sau cu suprafeţele contaminate.