Clubul Fitofarmaciștilor ajunge în Italia

Pentru a răsplăti fidelitatea clienților noștri din segmentul Fitofarmacii și pentru a susține dezvoltarea afacerii lor în domeniul distribuției produselor de protecția plantelor în perioada 1-4 octombrie 2017, membrii Clubului Fitofarmaciștilor au ajuns în Italia, unde au vizitat orașel Bologna, Verona și Florența.

Clubul Fitofarmaciștilor este conceput ca  un program de fidelizare și recompensare a proprietarilor de fitofarmacii care realizează cifre de vânzări importante cu Chemark Rom.

Chemark Rom pregătește, în fiecare an, un pachet de beneficii în cadrul  acestui program de fidelitate, oferind astfel clienților ce dețin o afacere tip fitofarmacie un program personalizat de achiziție în funcție de potențialul fiecărui agent de comercializare de produse de protecția plantelor și de posibilitățile de creștere a cifrei de afaceri pe anumite game de produse.

În primul rând Chemark Rom vă mulțumește pentru că sunteți un partener de încredere și în sezonul agricol 2016 și pentru faptul că ați acceptat să faceți parte din Clubul Fitofarmaciștilor, un club unic în România în domeniul protecției plantelor.

În al doilea rând spunem START la cea mai spectaculoasă excursie de 4 zile în Barcelona! Alături de Chemark Rom și BASF, participanții se vor îmbarca într-un tur al orașului Barcelona, vor vizita Muzeul clubului FC Barcelona – Camp Nou, stadion ce deține 5 stele după standardele UEFA, găzduind o mulțime meciuri la nivel internațional, finale de Liga Campionilor. De asemenea, vor explora colinele Montjuic, pătrunzând în tainele acestui oraș fascinant.