Conferința Națională a Fitofarmaciștilor din România, ediția a III-a, a avut loc în data de 05 noiembrie, fiind organizată, în premieră națională, în mediul online, de către companiile Chemark Rom și BASF. Acestea reprezintă unul dintre pilonii colaborării dintre companiile producătoare și fitofarmacii. Peste 400 de reprezentanți ai celor mai importante fitofarmacii din toată țară au dat curs invitației, mediul online nefiind un impediment pentru participarea acestora.

Sub genericul ”Împreună Creștem România”, evenimentul online a avut parte de un program mixt, în care au fost prezentate noutățile și acțiunile dedicate acestui sector în viitorul sezon și, de asemenea, am avut parte de momente de divertisment și discuții libere.
Ne-am bucurat și de prezența domnului prof. univ. Ulea Eugen (USAMV Iași), care a răspuns la o serie de întrebări de interes, venite din partea participanților. Obiectivul acestei întâlniri a fost creșterea gradul de încredere și cunoștințe în rândul reprezentanții fitofarmaciilor, care reprezintă cea mai bună modalitate de informare a micilor fermieri, atât prin recomandările, cât și prin indicațiile tehnice pe care le acordă în mod constant.

Nu au lipsit nici momentele umoristice, avându-i că invitați speciali, pe artiștii Alexandru Arșinel și Florin Piersic. Respectând tradiția evenimentelor Chemark Rom – BASF, am avut parte şi de concursuri, premiile fiind pe măsură așteptărilor: 10 trollere BASF, refulatoare Husqvarna, aspirator, blender și storcător de fructe Philips.

Conferinţa integrală o puteti regăsi pe linkul de mai jos: