Conferința Fitofarmaciștilor  din România 2018

“ÎMPREUNĂ CREȘTEM ROMÂNIA” – acesta este sloganul sub care are loc in 2018 Conferința Fitofarmaciștilor  din România. Chemark Rom și BASF au lansat încă de anul trecut acest concept de eveniment dedicat exclusiv comunității specialiștilor în protecția plantelor ce dețin magazine de specialitate. Organizatorii și-au propus să prezinte soluții optime pentru protecția plantelor destinate micilor producători agricoli care apelează la fitofarmacii, atât pentru achiziția produselor, cât și pentru recomandări tehnice sau diagnosticarea problemelor de fitopatologie și dăunători la culturile horticole.

BASF, unul din cei mai mari furnizori de produse pentru protecția plantelor, vine în sprijinul fermierilor cu o gamă largă de produse, incluzând erbicide, fungicide, insecticide și tratament pentru semințe. Chemark Rom – distribuitor național de inputuri agricole și unul din principalii furnizori de produse microambalate din România dezbate în cadrul acestui eveniment noutăți privind ambalajele produselor de protecție a plantelor precum și portofoliul exclusiv de produse pentru nutriția plantelor. Conferința Fitofarmaciștilor  din România este și momentul oportun pentru lansarea promoției destinate fitofarmaciilor – ”Sezon de recoltat profit”

Conferința are loc în principalele regiuni istorice ale țării: Transilvania, Crișana, Moldova, Oltenia și Muntenia. Înscrierile la evenimente se fac prin intermediul reprezentanților Chemark Rom, divizia fitofarmacii, din toată țara.

17 octombrie 2018 – Poiana Brașov, Ana Hotels

Peste 150 de fitofarmacisti din regiunile Brasov, Mures, Covasna, Harghita, Bistrita-Nasaud, Constanta, Tulcea, Prahova, au avut ocazia de a afla noutăți din industria PPP, precum si oportunități de dezvoltare ale propriei afaceri. În deschiderea evenimentului este anunțată expoziția Repere ale agriculturii in ultimii 150 de ani” realizată împreună cu Daniel Nazare, directorul bibliotecii județene Brașov. Invitații au avut ocazia de a se alătura discuțiilor si jocurilor interactive tematice si nu in ultimul rând de a sta de vorbă cu  reprezentanții si consultanții tehnici prezenți , făcând totodată cunoștință cu echipa de reprezentanți comerciali din regiunile prezente la evenimente. Participanții care au relatat experiența lor cu produsele BASF au fost premiați în cadrul concursului ”Povești de succes”. Seara s-a încheiat cu cina festiva, acompaniata si de un spectacol de muzică live. 

26 octombrie 2018 – Iași, Hotel Internațional

Au răspuns invitației noastre la aceasta conferință peste 150 de reprezentanți ai celor mai importante fitofarmacii din regiunea Moldovei, iar interesul s-a văzut nu doar din punctul de vedere al numărului mare de participanți, dar mai ales prin interacțiunea lor cu speakerii pe toata durata evenimentului.

 ”La Iași, am parcurs o nouă treaptă spre cunoaștere și parteneriat onest cu cei care au grijă de micii fermieri din zona Moldovei. A fost o bucurie și o încântare pentru noi să putem împărtăși invitaților din experiența și dorința noastră de a dezvolta acest segment important de piață”, a declarat Robert Băicoianu, Specialty Crops Sales Manager BASF.

Am încheiat aceasta conferință cu melodiile interpretate de formația Royal music show, in cadrul cinei festive.

02 Noiembrie 2018, Craiova, Hotel Ramada

In cadrul acestei conferințe organizate de Chemark Rom si partenerul nostru BASF, s-au regasit un numar de peste 100 de fitofarmacisti foarte bine pregatiti in domeniu. Drept dovadă, procentul de raspunsuri corecte la concursul interactiv din cadrul conferintei, a fost de 81%. Intrebarile fiind variate, de la cunoștințele despre boli și dăunători, produse și substanțe pentru protecția plantelor, până la cunoștințe generale despre agricultură.

Seara s-a încheiat cu un moment artistic de dansuri populare si muzica live alaturi de formatia Casual Band ce ne-a delectat simțurile cu muzica buna.

08 noiembrie 2018 –Băile Felix, Hotel Lotus Therm

 

Evenimente viitoare :
14 noiembrie 2018, Sinaia, Hotel International – Organizator Netagro