FĂRĂ EDUCAŢIE, VISELE RĂMÂN VISE

FĂRĂ EDUCAŢIE, VISELE RĂMÂN VISE

Învăţământul gratuit “costă”

Conform unui studiu “Salvaţi copiii” – ”Învățământul gratuit costă”, deși legea învățământului public prevede gratuitatea, realitatea ne arată că părinții trebuie să facă față unor cheltuieli strâns legate de școlarizarea copiilor lor.

Conform statisticii Eurostat, în anul 2018, România a înregistrat un nivel ridicat al abandonului şcolar, de 16,4%, cât şi o rată scăzută a populaţiei cu vârste cuprinse între 30 şi 34 de ani care a absolvit învăţământul superior (24,6%).

 Unde investim?
„Investiția în educație aduce cea mai bună dobândă.”
(Benjamin Franklin)

Pentru ei, pentru viitor

Educația trebuie să rămână o prioritate pentru întreaga societate, singura care ne oferă șansa de a privi cu încredere spre copiii și tinerii noștri și spre viitorul nostru.

 Campania “Fără educaţie, visele rămân vise” derulată de Chemark Rom şi voluntari fitofarmacişti, are ca scop susţinerea copiilor din zonele defavorizate,  donând 1% din vânzările produsului bio “Delfan Plus”, către elevii care au rezultate bune la învățătură, dar nu au resurse financiare pentru a susţine studiile online.

Într-o primă etapă, vom dărui, împreună cu Asociaţia “Ever Forward”, un număr de 50 de tablete, copiilor care nu au un minim necesar pentru a-și continua pregătirea școlară de acasă, criteriile de selecţie fiind gradul de vulnerabilitate al familiilor şi rezultatele elevilor la învăţătură.

Parteneriatul este împreună cu voi, fermieri şi fitofarmacişti, care prin achiziţia produsului bio Delfan Plus, participaţi direct la această iniţiativă de sprijin al educaţiei din România.

Ne dorim să fim liantul între eforturile unui business antreprenorial românesc și al voluntarilor din industria agri business, pentru cea mai importantă bogăție a unei țări – educația copiilor. Am ales să ne implicăm în rezolvarea problemelor din societatea românească, misiunea noastră fiind unificarea eforturilor în sprijinirea elevilor, care au nevoie de noi, acum, mai mult ca oricând.

.