Coş cumpărături

Valori și Misiune

Grija pentru calitate

Calitatea serviciilor şi a produselor oferite de către Chemark Rom a primit aprecieri atât din partea partenerilor de afaceri cât şi a autorităţilor din domeniu. Astfel, în 2001 am primit certificatul SR EN ISO 9002 : 1995, Sistem al Calităţii privind Microambalarea, depozitarea şi vânzarea de produse fitosanitare, iar în 2003 certificatul SR EN ISO 9001 : 2001, Sistemul de management al calităţii. Calitatea este unul din punctele forte ale Chemark Rom si în acelaşi timp parte esențială a misiunii companiei noastre.

Grija pentru oameni

Oamenii reprezintă motorul de dezvoltare al oricărei companii. Siguranţa lor este esenţială pentru noi şi de aceea ne-am asigurat că îndeplinim cele mai stricte condiţii. Ca o certificare a standardelor  înalte de muncă am primit SR OHSAS 18001 : 2008 pentru Sistemul Management al sănătății și securității ocupaționale.

Grija pentru mediu

Dezvoltarea durabilă implică o producţie agricolă sustenabilă, care trebuie atinsă fără a periclita mediul înconjurător şi fără a epuiza resursele existente.Ne-am organizat întreaga activitate respectând cu strictețe reglementările de  protecție a mediul și am reuşit în 2005 să primim din partea autorităţilor ISO 14001, Sistemul de management de mediu.

Implicarea în societate

Chemark Rom este parte integrantă a societății în cadrul căreia își desfășoară activitatea. De aceea de-a lungul timpului am inițiat o serie întreagă de seminarii și acțiuni având ca scop informarea micilor, precum și marilor întreprinzători din agricultură, cu privire la noutățile relevante din acest domeniu. În plus, ne-am alăturat inițiativelor lansate la nivel național de protejare a mediului înconjurător. Un exemplu relvant în acest sens este programul SCAPA. Fiind membru activ a AIPROM (Asociația Industriei de Protecția Plantelor din România), participăm an de an la cele două campanii de colectare a produselor utilizate, numite sugestiv SCAPA („SCAPĂ de ambalaje!”), organizate la nivel național. Astfel, ajutând la colectarea ambalajelor, atat cele din hârtie, cât și a celor din polietilenă, sticlă și metal, protejăm natura și avem grijă ca rezidurile să nu polueze și să influențeze negativ mediul înconjurător.