Vino la Field Day AgroFest 2019 (CV,TL,SV)

 

Agrofest – TIMATE- Covasna 2019

Data: 25 iunie 2019 | Agrofest Timate- Covasna
Cultura: Cartofi
Organizator: Chemark Rom
Parteneri: Corteva,Tradecorp

Evenimentul AGRO FEST-TIMATE– Covasnava avea loc in data de  25 iunie 2019, la Covasna, începând cu orele 1000. Fermierii invitați vor avea ocazia să participe la prezentările loturilor demonstrative şi de cercetare efectuate pe cultura de cartofi, vor afla detalii ale tehnologiilor aplicate pentru protecţie de către partenerii noştri, dar şi cele pentru nutriţie, cu produse aduse în exclusivitate în România de Chemark Rom.

Agrofest -Suceava -Balcauti 2019

Data: 10 iulie 2019 | Agrofest Suceava- Balcauti
Cultura: Cartofi
Organizator: Chemark Rom
Parteneri: Solana, Belchim,Tradecorp

Evenimentul AGRO FEST de la platforma Agrofest -Suceava, va avea loc in data de  10 iulie 2019, la Balcauti, începând cu orele 1000. Fermierii invitați vor avea ocazia să participe la prezentările loturilor demonstrative şi de cercetare efectuate pe cultura de cartofi, vor afla detalii ale tehnologiilor aplicate pentru protecţie de către partenerii noştri, dar şi cele pentru nutriţie, cu produse aduse în exclusivitate în România de Chemark Rom.

Agrofest -TULCEA- Baia 2019

Data: 11 Iulie 2019 | Platforma Agrofest Tulcea-Baia
Cultura: Porumb
Organizator: Chemark Rom
Parteneri: Corteva, Groupama Asigurari, Tradecorp

Evenimentul AGRO FEST de la platforma Agrofest -TULCEA va avea loc in data de 11 Iulie 2019, in com Baia, începând cu orele 1000. Fermierii invitați vor avea ocazia să participe la prezentările loturilor demonstrative şi de cercetare efectuate pe cultura de porumb, vor afla detalii ale tehnologiilor aplicate pentru protecţie de către partenerii noştri, dar şi cele pentru nutriţie, cu produse aduse în exclusivitate în România de Chemark Rom.

Pentru lista completa a evenimentelor AGRO FEST – Chemark Rom, viziteaza site-ul nostru https://www.agrofest.ro/