Te invitam la Platformele AgroFest 2019

AGROFEST- Danagri – Brăila, ediţia a III-a 2019

Data: 6 iunie 2019 | Loc. Silistraru, com. Traian, Braila
Cultura: Grau, floarea soarelui, porumb, orz
Organizator: Chemark Rom
Parteneri: Syngenta, Corteva, Belchim, Axereal, Adama, Tradecorp

Prezentare soiuri grau, orz si hibrizi de porumb si floarea soarelui -Tehnologii performante de nutriţie şi protecţie

Anul acesta avem ca parteneri 6 companii ce vor prezenta tehnologii performante de nutritie si protectie. Platforma organizata la ferma Danagri – Braila, de catre Chemark Rom, se intinde pe o suprafata de peste 20 ha. Pentru eveniment a fost alocata o arena de divertisment de peste 2 ha, iar organizatorii pregatesc participantilor o multime de suprize si concursuri.

AGROFEST TIMIS – BUZIAS

Data: 20 iunie 2019 | BUZIAS, Timis
Cultura: Floarea soarelui
Organizator: Chemark Rom
Parteneri:  Nufarm,  Adama, Groupama Asigurari,Tradecorp

Prezentare tehnologii performante de protecţie si nutritie la floarea soarelui

Evenimentele marca Chemark Rom continua in judetul Timis, localitatea Buzias, cu prezentari de loturi demonstrative de floarea soarelui, pe o suprafata de peste 4 ha. Anul acesta avem ca parteneri 4 companii de protectie (Nufarm, Belchim, Adama) și vom prezenta tehnologie de nutritie, exclusiv de la Chemark Rom.

Coordonate GPS :
45°39’42.9″N  21°36’34.4″E

Agrofest Gârboiu -Vrancea- 2019

Data: 28 iunie 2019 | Vrancea, Dumbrăveni, sat Dragosloveni – Crama Girboiu
Cultura: Viță de vie
Organizator: Chemark Rom
Parteneri:  Corteva, Syngenta, Belchim, Nufarm,Tradecorp

Evenimentul AGRO FEST de la platforma Gîrboiu, Vrancea, va avea loc vineri, 28 iunie 2019, în com. Dumbrăveni, sat Dragosloveni, str. Dealul Cramelor, nr. 43, începând cu orele 1000. Fermierii invitați vor avea ocazia să participe la prezentările loturilor demonstrative şi de cercetare efectuate pe cultura specială de viță de vie, vor afla detalii ale tehnologiilor aplicate pentru protecţie de către partenerii noştri, dar şi cele pentru nutriţie, cu produse aduse în exclusivitate în România de Chemark Rom

Tehnologia de nutriție, primordială în viticultură

Tehnologia de nutriție este un proces fundamental ce definește calitatea unei producții de vin. Motiv pentru care, în ultimii ani majoritatea proprietarilor de crame mizează tot mai mult pe tratamentele utilizate în acest proces tehnologic. Este cazul și cramei Gîrboiu, o afacere de familie înființată în anul 2005 ce deține o suprafață destul de mare, de aproximativ 200 de hectare. Crama are o suprafata de 4.000 de metri pătrați, unde se află zona de procesare a strugurilor, depozitul cu o capacitate de 2 milioane de litri, linia de îmbuteliere și sistemul de ambalare bag-in-box. Încă de când a fost înființată crama, familia Gîrboiu este cea care gestionează toate sectoarele companiei alături de o echipă de experți. Printre aceștia se numără Chemark Rom, companie cu capital 100% românesc, înființată în anul 1997. Chemark Rom oferă o paletă largă de produse, ambalate în concordanță cu nevoile utilizatorilor, precum și o gamă complexă de servicii. În plus, societatea se implică activ în conceperea și implementarea unor tratamente eficiente. Unul dintre acestea este cel destinat nutriției viței-de-vie.

Agrofest Amfiteatru Vitis-Tohani- 2019

Data: 3 iulie 2019 | Tohani, Prahova
Cultura: Viță de vie
Organizator: Chemark Rom
Parteneri: Nufarm, Corteva, Adama,Tradecorp

Evenimentul AGRO FEST de la domeniul viticol Amfiteatru Vitis va avea loc marți, 3 iulie, în sat Tohani, Comuna Gura Vadului, județ Prahova, începând cu orele 1000.

Fermierii invitați au ocazia să participe la prezentările loturilor demonstrative şi de cercetare efectuate pe cultura specială de viță de vie si vor afla detalii ale tehnologiilor aplicate pentru protecţie de către partenerii noştri, dar şi cele pentru nutriţie, cu produse aduse în exclusivitate în România de Chemark Rom.

Pentru lista completa a evenimentelor AGRO FEST – Chemark Rom, viziteaza site-ul nostru https://www.agrofest.ro/