Chemark Rom vă invită să vizionați extragerea marelui premiu a campaniei ”Sezon de recoltat profit 2016-2017” – DACIA DUSTER, în direct pe canalul de televizune AGRO TV, Facebook/ChemarkRom, Facebook/AgroTv și pe site-ul www.chemarkrom.ro

Supriza serii va fi oferită de Adrian Nour, alături de Trio Zamfirescu, ce vor susține un concert cu totul inedit: voce inconfundabilă, charismă fascinantă, repertoriu complex și variat!

Despre Adrian Nour

OLYMPUS DIGITAL CAMERACariera sa muzicală, dar și actoricească este extrem de vastă. De referință ar fi faptul ca acesta începe să cânte în timpul facultății alături de Puiu Crețu, ca mai apoi să devină solistul trupei “Avantgarde” și să lanseze alături de ei albumul “Nu renunța”. În 2013 participă la “Vocea Romaniei” și ajunge până în finala concursului. În prezent, performează pe marile scene din România unde muzica și talentul său actoricesc se îmbină într-un mod absolut încântător.

 

Vinurile AMFITEATRU VITIS își vor face simțită prezența!

Cina festivă va fi insoțită de o degustare de vinuri –  gama Aristocrat, vinuri ce au obținut Medalia de Argint în cadrul International Wine Contest Bucharest 2017, respectiv Medalia de Bronz la RO WINE | The Wine Festival of Romania, Awords 2016.