Chemark Rom este o companie cu capital 100% românesc, înființată în anul 1998, cu sediul în orașul Codlea din Brașov. Avem peste 17 ani de experiență pe piața produselor de protecție a plantelor!

Compania se alătură, prin activitatea desfășurată, eforturilor depuse de către micii și marii agricultori de a obține o productivitate agricolă crescută. În acest scop, Chemark Rom oferă o paletă largă de produse, ambalate în concordanță cu nevoile utilizatorilor, precum și o gamă complexă de servicii. În plus, firmă se implică activ în conceperea și implementarea unor tratamente eficiente, ce sunt apoi prezentate producătorilor agricoli. Chemark Rom a reușit să se impună atât ca și partener de încredere al marilor producători din industria de pesticide, cât și ca și distribuitor al substanțelor de profil pe piață autohtonă.

Calitatea serviciilor şi a produselor oferite de catre Chemark Rom a dus la aprecieri atât din partea partenerilor de afaceri cât şi a autorităţilor din domeniu. Astfel, în 2001 am primit certificatul SR EN ISO 9002 : 1995, Sistem al Calităţii privind Microambalarea, depozitarea şi vânzarea de produse fitosanitare, iar în 2003 certificatul SR EN ISO 9001 : 2001, Sistemul de management al calităţii. Calitatea este unul din punctele forte ale Chemark Rom şi în acelaşi timp parte esenţială a misiunii companiei noastre.

Suport tehnic/contactare Reprezentant Chemark Rom:

  • Telefon: 0268253019. Serviciul de suport tehnic prin telefon este disponibil în zilele lucrătoare în intervalul 08:00-16:00.
  • Formular de contact  (click aici pentru  formular). In acest formular ne puteți transmite într-un mod ușor toate întrebările dvs.
  • E-mail:contact@chemarkrom.ro. Un reprezentant Chemark Rom vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.

În secțiunea “Întâlniri cu Fermieri /Simpozione ”, veți găsi programul evenimentelor în desfășurare. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați  reprezentantul  Chemark Rom alocat zonei dvs.

Vă rugăm să citit cu atenție Ghidul de Utilizare al Produselor precum și eticheta produsului, acordând o importanță specială instrucțiunilor de folosire și de protecție a muncii.

 Click aici pentru accesarea rapidă a ghidului de utilizare a produselor

Nu există o limită minimă a comenzii. Vă rugăm să țineți cont de costurile suplimentare care pot apărea în funcție de livrare dvs.

Da se poate face livrare la o altă adresă indicată de dvs. Pentru acest lucru va trebui să indicați adresa de facturare și adresa de livrare.

Datele personale sunt necesare la procesarea comenzii şi întocmirea facturii fiscale, în cazul în care doriţi să plasaţi o comandă. Vă asigurăm de confidenţialitatea datelor dvs.

Puteți comanda orice cantitate doriți. În cazul în care cantitatea din produsul dorit este mai mare decât stocul existent vă vom contacta.

În momentul în care comanda a fost livrată de la noi veți primi un e-mail “Comandă livrată la Curier” ,iar în acel moment puteți să ne contactați telefonic sau prin mail pentru a vă oferi aceste detalii.

Puteți vedea produsele pe site-ul  www.chemarkrom.ro . Acolo aveți posibilitatea s㠃schimbați modul de afișare a produselor în  funcție de popularitate, noutate și preț.

Puteți vedea cele mai noi produse din fiecare categorie a produselor selectând  opțiunea – noutate-