Lansare Catalog Chemark Rom 2019

Catalogul Chemark Rom 2019  a fost lansat cu ocazia seminariilor tehnice de la inceputul anului, unde sunt invitati fermieri din principalele zone agricole ale tarii. Acest material tehnic aduna in cele 130 de pagini descrierea unor produse exclusive din portofoliul distribuitorului Chemark Rom pentru protectia si nutritia plantelor.

Primul capitol este dedicat protectiei culturilor de camp iar pentru produsele prezentate aici (erbicide, fungicide, insecticide, tratament samanta) Chemark Rom detine drepturi exclusive de distributie de la producatori de top precum Nufarm, Belchim, Helm, Innvigo. Sunt oferite si cateva solutii pentru protectia culturilor horticole (vita de vie, legume) si cartof.

Catalogul Chemark Rom 2019  va prezinta, ca in fiecare an, o gama complexa de fertilizanti foliari, compania fiind distribuitor unic in Romania  pentru Tradecorp International, De Sangosse, JH Biotech, Bio Energy, Ceres Biotics. In acest capitol gasiti descrierea completa a unor produse de ultima generatie precum Seed Sprint (starterul nr.1 in Romania!), produse care corecteaza carente de nutritie (azot, sulf, bor, potasiu, etc) sau formulari avansate ce contin un complex de macro si microelemente (gama Ino Brassica, Ino Green -S,  Ino Turbo rape, Ino Organic, fertilizantul echilibrat Synergizer).

Preparatele biologice – inovatii absolute in nutritia plantelor – exclusiv la Chemark Rom
Incepand cu anul 2017 compania a promovat la evenimentele cu loturi demonstrative produsele de nutritie pe baza de bacterii (Azofix, Fosfix, Ruinex, Rhizosum N).  Aceste produse revolutionare contin bacterii ce fixeaza elemente precum azotul din atomsfera, elibereaza fosforul din sol sau accelereaza descompunerea și mineralizarea resturilor vegetale.

Biostimulatori, adjuvanti, regulator PH
Va doriti performanta la culturile de camp si costuri reduse la tratamentele fitosanitare?  Va invitam sa descoperiti in noul catalog Chemark Rom 2019 acesti catalizatori ce potenteaza actiunea produselor de nutritie si protectie a plantelor sau protejeaza culturile de factorii de stres biotic si abiotic.

 

PRODUSE NOI IN CATALOG CHEMARK ROM 2019

  • Erbicide porumb Nicozea OD, Souverain OD
  • Insecticid pentru culturile cartof si rapita – Aceptir 200 SE
  • Fertilizant foliar cu continut ridicat de magneziu InO- MAG si fertilizant foliar complex pentru imbunatatirea sistemului vegetativ – Ino Organic

 

DE MARE AJUTOR IN CATALOG CHEMARK ROM 2019:

 

  • Scala BBCH pentru descrierea fazelor de dezvoltare a plantelor pe cultura
  • Programe nutritionale pentru culturile de camp si principalele culturi horticole
  • Ghid carente de nutrite (cu ilustratii cultura mare si legume)
  • Lista produselor cu certificat BIO
  • Lista punctelor de lucru cu depozite Chemark Rom din tara

: