Evenimentul de anvergură, ajuns la a IX-a ediţie, a constituit un schimb de experienţă între fermieri, cu privire la agrotehnica modernă aplicată de Grupul Almos pe loturile deţinute la Dulceşti, dar şi în ceea ce privește ultimele tehnologii în domeniu.

În cadrul evenimentului, Chemark Rom a prezentat  tehnologia aplicată culturii de sfeclă,  tehnologie de nutriție adusă în exclusivitate în România de Chemark Rom. Produsul vedetă a fost îngrășământul starter microgranulat  cu ACIZI HUMICI – Seed Sprint.

Vezi aici promoția ”Seed Sprint te duce la Formula 1, Mexico City 2017”. În toamnă poți lua Startul la Formula 1, într-o excursie de 6 zile la Mexico City! (perioada excursiei 27 octombrie – 1 noiembrie 2017)

 

Alexu Molodoi, directorul Almos, a deschis manifestarea “Ziua câmpului” de la Secuienii Noi:

Sărbătorim a IX-a ediţie a «Zilei câmpului» într-un alt loc, în hala de cereale de aici, din Secuienii Noi. Îmi pare rău că nu suntem în câmp, unde trebuia să aibă loc evenimentul, dar din cauza condiţiilor meteo nefavorabile am fost nevoiţi să ne reunim la sediul societăţii Almos. Ne pare rău de faptul că nu am putut să organizăm această manifestare la Dulceşti, acolo unde, începând din toamna anului 2016 şi până astăzi, am muncit cu toţi reprezentanţii firmelor care sunt prezente la această manifestare. Avem alături de noi pe administratorul societăţii Almos, Alfons Mosel, care a venit special din Germania pentru «Ziua câmpului». De asemenea, avem toate firmele care au contribuit la buna deşfăşurare a acestui eveniment şi oficialităţi din judeţul Neamţ. Alături de noi este şi Ulrich Fischer, reprezentantul Agrana, care, de asemenea, a venit special pentru această sărbătoare, pentru noi, pentru fermieri. Punem la dispoziţia agricultorilor tot ceea ce au nevoie astfel încât atunci când au probleme sau când vor o informaţie, sau un sfat, să le putem fi de folos. Am adus astăzi la «Ziua câmpului» absolut tot ceea ce este necesar pentru a face agricultură performantă: seminţe, îngrăşăminte, pestidice, tot ce este nevoie pentru a ne uşura munca de zi cu zi”.

Like pe facebook pentru noutățile evenimentelor AGRO FEST CHEMARK ROM 2017