Bun venit în Clubul fitofarmaciștilor!

Chemark Rom și BASF România au lansat în 01 martie 2016 Clubul Fitofarmaciștilor, un club unic în România prin care ne dorim sa răsplătim fidelitatea clienților și să susținem dezvoltarea afacerii lor în domeniul distribuției produselor de protecția plantelor. Clubul Fitofarmaciștilor este conceput ca un program de fidelizare și recompensare a proprietarilor de fitofarmacii care realizează cifre de vânzări importante cu Chemark Rom.

Chemark Rom a pregătit un pachet de beneficii în cadrul  acestui program de fidelitate, oferind astfel clienților ce dețin o afacere tip fitofarmacie un program personalizat de achiziție în funcție de potențialul fiecărui agent de comercializare ppp și de posibilitățile de creștere a cifrei de afaceri pe anumite game de produse.

Chemark Rom selecționeaza in fiecare an membri ce vor face parte din Clubul Fitofarmaciștilor . Cei selecționați pentru a face parte din acest club vor primi scrisoare de înscriere ce le oferă acces la conditii personalizate și premii surpriză.

In 2018

Clubul Fitofarmaciștilor ajunge în Frankfurt – Germania

Chemark Rom impreună cu BASF organizează în octombrie 2018 o excursie în zona Frankfurt-Manheim Ludwigshafen – Germania, unde se află centrul de dezvoltare BASF. Membrii înscriși în Clubului Fitofarmaciștilor vor fi recompensați cu acest super-premiu, după verificarea atingerii obiectivelor de vanzare stabilite cu Chemark Rom în anul 2018. Notificarea membrilor eligibili pentru excursie se va face în a doua jumătate a lunii septembrie 2018.

In 2017

Chemark Rom a răsplătit fidelitatea clienților din segmentul Fitofarmacii printr-o excursie organizată împreună cu agenția Grand Travel în perioada 1-4 octombrie 2017. Au beneficiat de această supriză de proporții membrii din Clubul Fitofarmaciștilor, anul acesta destinația fiind în Italia. Aici au vizitat orășelul Bologna, celebrul oraș-cetate din nordul Italiei. Este denumit „orașul roșu” pentru culoarea acoperișurilor și fațadelor sale.Într-o zi senină, se poate vedea până la Verona și în Dolomiți din turnul Asinelli (Torre degli Asinelli).

Participanții au vizitat atracțiile turistice din orasul Bologna, au intrat în atmosfera orașului Verona (vizita Casa Julietei) iar în pitorescul Lasize pe malul lacului Lago di Garda au realizat cele mai frumoase albume foto. Ziua a 3-a fost rezervată pentru superbele obiective istorice din orașele Lucca și Florența. Fiecare zi a fost condimentată cu surprize culinare, participanții au avut ocazia să dejuneze la restaurante cu specific local din celebrele zone Toscana și Veneto.

Clubul Fitofarmaciștiilor evadează în comunitatea autonomă din nord-estul Spaniei, în Barcelona!

În primul rând Chemark Rom vă mulțumește pentru că sunteți un partener de încredere și în sezonul agricol 2016 și pentru faptul că ați acceptat să faceți parte din Clubul Fitofarmaciștilor, un club unic în România în domeniul protecției plantelor.

În al doilea rând spunem START la cea mai spectaculoasă excursie de 4 zile în Barcelona! Alături de Chemark Rom și BASF, participanții se vor îmbarca într-un tur al orașului Barcelona, vor vizita Muzeul clubului FC Barcelona – Camp Nou, stadion ce deține 5 stele după standardele UEFA, găzduind o mulțime meciuri la nivel internațional, finale de Liga Campionilor. De asemenea, vor explora colinele Montjuic, pătrunzând în tainele acestui oraș fascinant.

Chemark Rom și BASF vă urează distracție plăcută!

Vă invităm la un parteneriat de succes în 2016!