Coş cumpărături

Clubul fitofarmaciștilor

Clubul Fitofarmaciștilor ajunge în Italia

Pentru a răsplăti fidelitatea clienților noștri din segmentul Fitofarmacii și pentru a susține dezvoltarea afacerii lor în domeniul distribuției produselor de protecția plantelor în perioada 1-4 octombrie 2017, membrii Clubului Fitofarmaciștilor au ajuns în Italia, unde au vizitat orașel Bologna, Verona și Florența.

Clubul Fitofarmaciștilor este conceput ca  un program de fidelizare și recompensare a proprietarilor de fitofarmacii care realizează cifre de vânzări importante cu Chemark Rom.

Chemark Rom pregătește, în fiecare an, un pachet de beneficii în cadrul  acestui program de fidelitate, oferind astfel clienților ce dețin o afacere tip fitofarmacie un program personalizat de achiziție în funcție de potențialul fiecărui agent de comercializare de produse de protecția plantelor și de posibilitățile de creștere a cifrei de afaceri pe anumite game de produse.

Clubul Fitofarmaciștiilor evadează în comunitatea autonomă din nord-estul Spaniei, în Barcelona!

În primul rând Chemark Rom vă mulțumește pentru că sunteți un partener de încredere și în sezonul agricol 2016 și pentru faptul că ați acceptat să faceți parte din Clubul Fitofarmaciștilor, un club unic în România în domeniul protecției plantelor.

În al doilea rând spunem START la cea mai spectaculoasă excursie de 4 zile în Barcelona! Alături de Chemark Rom și BASF, participanții se vor îmbarca într-un tur al orașului Barcelona, vor vizita Muzeul clubului FC Barcelona – Camp Nou, stadion ce deține 5 stele după standardele UEFA, găzduind o mulțime meciuri la nivel internațional, finale de Liga Campionilor. De asemenea, vor explora colinele Montjuic, pătrunzând în tainele acestui oraș fascinant.

Chemark Rom și BASF vă urează distracție plăcută!

 

Chemark Rom și BASF România au lansat în 01 martie 2016 Clubul Fitofarmaciștilor, un club unic în România prin care ne dorim răsplătim fidelitatea clienților și să susținem dezvoltarea afacerii lor în domeniul distribuției produselor de protecția plantelor. Clubul Fitofarmaciștilor este conceput ca un program de fidelizare și recompensare a proprietarilor de fitofarmacii care realizează cifre de vânzări importante cu Chemark Rom.

Chemark Rom a pregătit un pachet de beneficii în cadrul  acestui program de fidelitate, oferind astfel clienților ce dețin o afacere tip fitofarmacie un program personalizat de achiziție în funcție de potențialul fiecărui agent de comercializare ppp și de posibilitățile de creștere a cifrei de afaceri pe anumite game de produse.

Chemark Rom a selecționat deja primii 50 de membri ce vor face parte din Clubul Fitofarmaciștilor și alți 50 de agenți comercializare ppp ce pot deveni membri în 2016. Cei selecționați pentru a face parte din acest club au primit deja scrisoarea de înscriere, iar membrii Clubului au primit atașat și cardul de fidelitate care le oferă acces la discount-uri preferențiale și premii surpriză.

Cardurile membrilor Clubului Fitofarmaciștilor sunt personalizate cu numele societății pe care o dețin și conțin o serie unică pe baza căreia se pot solicita beneficiile descrise în regulamentul programului.

În octombrie 2016, membrii Clubului Fitofarmaciștilor vor avea o surpriză de proporții: vor participa la o excursie de vis, într-o destinație de top în Europa, Barcelona.

Bun venit în Clubul fitofarmaciștilor!
Vă invităm la un parteneriat de succes în 2016!