fbpx
Coş cumpărături

Excursii tematice

Italia 10-13 Iunie 2018 (Florenta & Bologna)

Eveniment organizat de :

Chemark Rom impreuna cu partenerul sau Tradecorp international, au fidelizat si anul acesta clientii din Romania cu excursii tematice.

Acestea au avut loc in Florenta si Bologna – Italia, in perioadele 20-23 mai 2018 si 10-13 iunie 2018.  In aceste excursii, clientii nostri au avut placerea de a face schimb de experienta cu fermierii din Italia si sa viziteze Azienda Agricola Corte Cavazzi Isolani(Minerbio).

În cadrul excursiei din regiunile Florenta si Bologna – Italia, participantii au vizitat muzeul Ducati / Lamborghini, dedicat industriei constructoare de masini. Au luat de asemenea parte la turul cramei Podere Riosto Vini si degustare de vinuri rafinate facuta de Asociatia Somelierilor Italieni, fiind urmata de prezentarea companiei Tradecorp ce a avut loc la Accademia dei Notturni ,aceasta incheindu-se cu cina festiva.

Invitatii au avut parte de o zi dedicata turului , cu ghid, al orasului Florenta (Orasul Renasterii) si Bologna dar si de timp liber pentru cumparaturi.

Toate acestea au prins contur si prin sprijinul agentiei de turism  Grand Travel

Excursie tematică la Toulousse, Franța 19-22 mai 2015

Program zbor:
Plecare: 19 mai 2015
Companie: KLM, zbor nr. KL 1372, clasa R

  • Aeroportul Henri Coandă, București – Aeroportul Schiphol, Amsterdam 07.10 – 09.00;
  • Aeroportul Schiphol, Amsterdam – Aeroportul Blagnac, Toulouse 11.45 – 13.40

Intoarcere: 22 mai 2015
Companie: KLM, zbor nr. KL 1302, clasa N

  • Aeroportul Blagnac, Toulouse – Aeroportul Schiphol, Amsterdam 10.50 – 12.45;
  • Aeroportul Schiphol Amsterdam – Aeroportul Henri Coandă, București 13.30 – 17.15

Program excursie:

  • vizitarea fabricii Agronutrition;
  • vizitarea centrului de testare culturi;
  • vizitarea obiectivelor turistice din zonă.

 

 

În cadrul excursiei din regiunea Touluse – Franța, s-au vizitat 3 fabrici ale firmei De Sangosse unde s-a prezentat procesul de fabricare al îngrășămintelor solide și lichide, laboratoarele în care se efectuează analize de calitate ale produselor precum și liniile de ambalare atât pentru solide cât și pentru lichide.

În a două parte a excursiei,  partenerii noștrii au prezentat câmpurile lor experimentale unde testează produsele lor iar spre finalul excursiei s-a îmbinat utilul cu plăcutul, vizitând cele mai reprezentative clădiri din Touluse.

– Dl. Pavel Ionut: Sef punct lucru Chemark Rom Galati