Pe 23 octombrie a început Campania SEZON DE RECOLTAT PROFIT 2017 – 2018!psrf

În perioada  23.10.2017 – 28.02.2018, Chemark Rom îți oferă un EXTRA DISCOUNT de 5% la toate produsele micro și 3% pentru produsele macro. Și pentru că iarna aceasta este SEZON DE RECOLTAT PROFIT îți oferim un termen de plată avantajos – 8 luni perioada de grație (iunie 2018).

Pe toată perioada promoției poți acumula puncte bonus pe care le poți transforma în premii începând cu primăvara anului 2018.

Cere talonul cu premii de la reprezentantul Chemark Rom din zona ta și colecționează pe talon punctele bonus Chemark Rom la fiecare comandă și câștigă premii FĂRĂ TRAGERE LA SORȚI atunci când acumulezi 6, 10, 18, 28 sau 32 de puncte.

Vestea și mai bună este că premiile se pot cumula asfel încât poți câștiga mai multe din cadourile promoției sau chiar pe toate dacă vrei!

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOŢIONALE „SEZON DE RECOLTAT PROFIT 2017 – 2018”

PREMIILE CAMPANIEI „SEZON DE RECOLTAT PROFIT” 2017-2018

Detalii cu privire la campania desfășurată în 2016-2017

În perioada  01.10.2016 – 28.02.2017 Chemark Rom îți oferă un EXTRA DISCOUNT de 5% la toate produsele micro și 3% pentru produsele macro. Și pentru că iarna aceasta este SEZON DE RECOLTAT PROFIT îți oferim un termen de plată avantajos – 9 luni perioada de grație (iunie 2017)

Pe toată perioada promoției poți acumula puncte bonus pe care le poți transforma în premii începând cu 20 aprilie 2017. – vezi premiile aici

Colecționează pe talonul cu premii puncte bonus CHEMARK ROM la fiecare comandă și câștigă: mașini de spălat cu presiune, sisteme audio Bose, aer condiționat și weekend la spa!  1 punct chemark rom = 6.000 lei

Câștigă premii FĂRĂ TRAGERE LA SORȚI atunci când acumulezi 6, 10, 18 sau 27 de puncte. Vestea și mai bună este că premiile se pot cumula asfel încât poți câștiga mai multe din cadourile promoției sau chiar pe toate dacă vrei!

Ai aflat de Marele Premiu?

Marele premiu DACIA DUSTER

La fiecare 4 puncte Chemark Rom ai un talon care îți oferă câte o șansă la tragerea la sorți pentru marele premiu. Aceste taloane sunt separate de premiile garantate și pot fi depuse la atingerea pragurilor marcate cu ”simbolul masinii de pe talon.

Până la 31 decembrie, taloanele pentru marele premiu Dacia Duster se acordă la fiecare 4 puncte cumulate! Grăbește-te și colecționează cât mai multe șanse
Începând cu 1 ianuarie 2017, taloanele pentru marele premiu, Dacia Duster se acordă la 6 puncte cumulate

Cum se colecționează punctele bonus?

PREMII GARANTATE

Premiul I – la 6 puncte Chemark colecționate, câștigi o mașină de spălat cu presiune
Premiul II – la  puncte Cheark colecționate, câștigi un sistem audio Bose
Premiul III – la 18 puncte Chemark colecționate, câștigi un aer condiționat
Premiul IV – la 28 puncte Chemark colecționate, câștigi un weekend la spa

CUMULARE PREMII

La 16 puncte Chemark colecționate, câștigi premiul I+II. Dacă alegi această variantă, nu mai poți continua pe același talon cu adunarea punctelor pentru celelalte premii, trebuie să completezi un nou talon.

La 34 puncte Chemark colecționate, câștigi premiul I+II+III. Dacă alegi această variantă, nu mai poți continua pe acelați talon cu adunarea punctelor pentru premiul 4, trebuie să completezi un nou talon.

cere-talonul-cu-premii

CERE DE LA REPREZENTANȚII CHEMARK ROM  TALONUL CU PREMII ȘI LIPEȘTE PE EL PUNCTE CHEMARK ROM!

 

Câștigă premii fără tragere la sorți – vezi aici premiile campaniei!

Regulament campanie Sezon de Recoltat Profit