Produse inovatoare cu efect garantat, prezente pe standurile de îngrășăminte Chemark Rom!

Chemark Rom a introdus, începând cu anul 2013, un concept pentru fitofarmaciile din toată țara – standurile de îngrășăminte Chemark Rom. Aceste standuri grupează produse de nutriție de top distribuite în exclusivitate de Chemark Rom de la producătorii: Trade Corporation International, JH Biotech, Evonik, De Sangosse. Fitofarmaciile dispun de acum de acest instrument modern pentru afișarea îngrășămintelor microambalate de la acești producători: NUTRICOMPLEX, DELFAN PLUS, NUTRIPHUSE, SYNERGIZER, BREAK-THRU, INO MAXICAL, COPPERMAX, INO GREEN, BORATEC.

Specialiștii Chemark Rom din țară pot oferi oricând recomandări utile pentru fiecare dintre produsele destinate nutriție plantelor. Informații despre sfera de aplicare și despre rezultatele obținute de către fermierii români, după utilizarea acestor produse, se pot regăsi și în catalogul Chemark Rom 2015.

Standurile cu îngrășăminte sunt disponibile la cerere și pot fi adaptate în funcție de spațiul alocat acestuia. Contactați reprezentantul nostru Chemark Rom pentru a afla condițiile în care puteți beneficia de un stand pentru fitofarmacia dvs.

——- Dr. Departament Nutriție IULIA LATCAN: iulialatcan@chemarkrom.ro ————–