Seed Sprint – Îngrășământ starter microgranulat

Formulă de înaltă calitate pentru performanţe de top

        Seed Sprint este un îngrășământ starter distribuit în România de Chemark Rom de la producătorul TCI – Tradecorp International – . Recunoscut ca lider mondial în domeniul nutriţiei și specializat în producerea fertilizanţilor și a micronutrienţilor.

Seed Sprint formulare:

  • ✔ Microgranule cu solubilitate ridicată.
  • ✔ Granulozitate uniformă, care permite poziţionarea exactă, lângă rădăcină.
  • ✔ Aplicare localizată, precisă și uniformă la semănat prin utilizarea unui aplicator.

Perioada optimă de aplicare:

O problemă des întâlnită la înfiinţarea culturilor este aceea că tinerele plante nu reușesc să extragă suficienţi nutrienţi din sol deoarece materia organică și nutrienţii aflaţi în sol în mod natural nu sunt distribuiţi uniform sau avem terenuri unde se practică agricultura intensivă iar fertilizarea de bază nu furnizează plantelor necesarul optim de micro și macroelemente.

De aici rezultă de multe ori carenţe de nutriţie greu de corectat, un start lipsit de vigoare al culturilor, rezistenţă scăzută la boli și dăunători și inevitabil pierderi de producţie. Seed Sprint oferă o formulare modernă, inovatoare și eficientă. Aplicat odată cu semănatul, pe orice tip de sol, oferă plantelor o sursă de azot și fosfor ușor accesibilă din primele faze de vegetaţie.

Distanta de absorbtie a elementelor nutritive din sol. (Sursa: Maiz’ Europe’)

Fosfor total solubil, azot și zinc pentru rădăcini

Pentru detalii si comenzi :