Seminarii Chemark Rom pentru fermieri 2019

Seminarii Chemark Rom pentru fermieri 2019

Chemark Rom a pregatit o serie de evenimente dedicate in special segmentului de clienti  fermieri cu tema: riscuri-protectie-nutritie la cultura mare, cultura de cartof si plantatii pomicole. Evenimentele sunt denumite generic “seminarii” si vor fi organizate in localitatile unde compania are active puncte de lucru cu echipa proprie de distributie si depozit.

PROGRAMUL EVENIMENTELOR:

Seminar Data
Ianuarie Timisoara 17.01
Brasov 23.01
Constanta 30.01
Braila 31.01
Februarie Suceava 12.02
Iasi/Roman 13.02
Covasna 22.02

 

VREI INVITATIE LA SEMINARUL DIN ORASUL TAU? CLICK AICI!

CE INSEAMNA SEMINAR TEHNIC?

In cadrul acestor evenimente departamentul tehnic Chemark Rom prezinta informatii de ultima ora din domeniul nutritiei plantelor si rezultatele aplicarii unor produse inovatoare la cultura mare, cultura de cartof sau pomi fructiferi. Nutritia plantelor nu este o “cheltuiala” (eticheta gresit pusa de fermierii romani) ci este o investitie! Cand in nutritia plantelor lipseste sau este insuficient un element chimic necesar apar boli fiziologice, insotite de incetinirea sau oprirea cresterii radacinii, a tulpinii, a frunzelor, sau a fructelor, deci productia este grav afectata. Mai multe detalii, analize si studii de caz in cadrul acestor seminarii.

In cadrul fiecarui eveniment producatori de top din industria protectiei plantelor prezinta lansari de produse noi si programe tehnologice integrate pentru combatarea bolilor si daunatorilor.

Mai ramane un detaliu foarte important: cum ne protejam culturile de factori de risc precum fenomenele meteo extreme sau incendii? Aflati raspunsul la seminariile Chemark Rom 2019!

VREAU INVITATIE LA SEMINARIILE CHEMARK ROM ! CLICK AICI!

 PARTENERII SEMINARIILOR CHEMARK ROM  

Tradecorp International
Companie de top specializata in fertilizanti foliari, cu o bogata expertiza in nutritia cu macro si microelemente. In prezent compania opereaza pe 5 continente si in peste 60 de tari. In Romania a devenit partener exclusiv Chemark Rom incepand cu anul 2010.

Belchim 
Portofoliul de produse al companiei Belchim Crop Protection se extinde în fiecare an prin distributia de produse specializate ale Ishihara Sangyo Kaisha (ISK Biosciences Europe), Mitsui Chemicals Agro, Nichino Europe. Belchim Crop Protection investeste in produse pentru o agricultura durabila: o oferta adaptata la evolutia pietei.

Nufarm Romania 
Nufarm este un jucator global. Compania s-a concentrat ferm asupra furnizarii unei game largi de produse de protectie a culturilor de cea mai buna calitate pentru fermieri si cultivatori, inclusiv pentru erbicide, insecticide, fungicide si regulatori de crestere a plantelor.

FMC Romania 

Companie americana cu o istorie care începe in a doua jumatate a secolului XIX, FMC Corporation a servit si a oferit fara intrerupere domeniului agriculturii, industriei si pietei de larg consum o serie de aplicatii, solutii inovative și produse de calitate la cel mai inalt nivel.

Syngenta Romania

Syngenta este un lider mondial in agricultura, orientat spre dezvoltarea durabila a agriculturii globale. In intreaga lume si în Romania specialistii Syngenta fac cercetari pe o gama larga de culturi, în conditiile locale, impartasind experienta lor la nivel global.

ADAMA Agricultural Solutions 

Simply.Grow.Together. Asta este ceea ce Adama promite fermierilor, agriculturii și angajatilor sai. Trei cuvinte uzuale. Cu toate acestea, ele au puterea de a realiza o diferenta durabila in agricultura.

Groupama Romania
Este  astazi unul dintre liderii pietei de asigurari din Romania. Ofera clientilor sai PF, IMM si Corporate produse si servicii care adreseaza toate nevoile de asigurare (asigurari generale, proprietati si auto, asigurari de raspundere civila, asigurari de persoane, asigurari agricole, asigurari de viata si asigurari de sanatate).

Vezi aici cum a fost la seminariile Chemark Rom 2019!