• Premii garantate
  • Fără tragere la sorți
  • Alege ce îți place

EXCLUSIV PENTRU FITOFARMACII

Alege ce îţi place:

STORCĂTOR DE FRUCTE ȘI LEGUME PHILIPS Viva Collection Acest storcător de la Philips extrage şi mai mult suc din fructele şi legumele tale. Curăţarea se poate face într-un minut graţie tehnologiei revoluţionare „QUICKClean”. Savurează plăcerea unui suc sănătos, preparat acasă!

CAMERĂ PENTRU MAȘINĂ Rezoluţie Full HD 2 Megapixeli pe ambele camere, unghi vizualizare 140°, ecran 2 inch, GPS, aplicaţie compatibilă


ROBOT DE BUCĂTĂRIE PHILIPS Viva Collection Acest robot de bucătărie din colecţia Philips Avance reprezintă soluţia versatilă pentru nevoile tale în bucătărie. Datorită noii spirale metalice inovatoare pentru aluat, motorului puternic de 1300 W şi butonului de pornire cu o singură apăsare pentru aluat, prepararea pâinii nu a fost niciodată mai uşoară.

SISTEM DE SUPRAVEGHERE VIDEO 4 camere video exterior HD, DVD inclus, cabluri conectare


IMPRIMANTĂ MULTIFUNCŢIONALĂ LASER A4 B/W laser MFP 4in1, 25 ppm, 1200dpi, 64MB, caseta 250 coli, duplex, simplex ADF (nu scaneaza fata-verso), USB2.0, FastEthernet (10/100BaseTX), starter toner inclus (1k pag), toner ~2.100 pagini

ASPIRATOR CU SPĂLARE KARCHER Aspirator cu spălare tip spray-extracţie pentru curătarea de bază a covoarelor și pardoselilor dure. Datorită accesoriilor suplimentare se poate utiliza și ca aspirator uscat/umed. Curăţă adânc în fibrele suprafeţelor textile, de ex: covoare, tapiţerie / mobilier tapiţat, scări cu acoperiri textile, saltele, draperii de perete și scaune auto.

ESPRESSOR complet automat PHILIPS
2 tipuri de boabe, sistem clasic de spumare a laptelui. Sistemul clasic de spumare îţi permite să prepari uşor cappuccino sau latte macchiato cremos.


REFULATOR (suflător de frunze) HUSQVARNA
Refulator cu acumulator, cu greutate redusă, ușor de utilizat și silenţios pentru grădini mici și medii. Pornire comodă, acceleraţie rapidă, trei moduri de operare. Acest utilaj include acumulator Husqvarna BLi20 și încărcător Husqvarna QC80. Viteza aerului 46 m/s, debit de aer în tub 10.3 m3 /min.hTELEVIZOR LED Smart PHILIPS 4K Ultra HD,
108 cm, Ambiligt
Dolby Vision și Dolby Atmos,
Procesor P5 Perfect Picture.

CUPTOR ELECTRIC ÎNCORPORABIL AEG
Gătire cu abur, Grill, Timer, Autocurăţare catalitică, 71 l, Clasa A+, Inox antiamprentă, închidere ușă sistem soft close.


APARAT DE BĂRBIERIT PHILIPS SERIA9000
Cel mai avansat aparat de bărbierit realizat de Philips, sistem de lame V-Track PRO, sistem SmartClean Plus.de aer în tub 10.3 m3 /min.hTRUSĂ MAKITA
Mașină de găurit și înșurubat cu accumulator (turaţie în gol 1. 0 – 600 rpm, turaţie în gol 2. 0 – 1.900 rpm), 2 buc. BL1830 acumulator, încărcător, set de biţi.


STAŢIE DE CĂLCAT CU ABUR
PHILIPS ElitCare Expert
PerfectCare Elite Silence este cea mai bună şi mai eficientă staţie de călcat cu abur de la Philips. Cu tehnologia OptimalTEMP poţi călca acum de la blugi la mătase fără a regla temperatura, presiune max. de 7,2 bari, jet de abur suplimentar pentru călcare verticală.

GENERATOR DE CURENT HUSQVARNA
Conceput pentru alimentarea locuinţelor și a locurilor de muncă, acest generator de dimensiuni medii, de 2.7kW (50Hz), este eficient, fiabil și ușor de utilizat chiar și în medii dificile în care alimentarea cu energie electrică poate fi limitată. Rezervorul de combustibil de 15 litri asigură performanţe continue de la motorul său pe benzină cu pornire ușoară.BANDĂ DE ALERGAT ELECTRICĂ
Display ce afișează: viteza, distanţa, timp, calorii, puls, înclinaţie manual, pliabilă.TELEVIZOR LED PHILIPS 4K Ultra HD, 146 cm, Ambiligt
Televizor Ambilight de 146 cm (58”), procesor P5 Perfect Picture, Ambilight pe 3 laturi, Dolby Vision şi Dolby Atmos, telecomandă vocală.

IONIZATOR DE APĂ KANGEN
Produce 3 tipuri de apă potabilă alcalină şi o apă Beauty pentru curăţare cu ajutorul celor 3 plăci din titan placate cu platina, 120W.
 


BICICLETĂ
ELECTRICĂCIUBĂR DIN LEMN CU SOBĂ SUBACVATICĂ
Ciubăr din lemn (Ø1.8 m) tratat termic cu 2 inele din oţel inoxidabil, sobă subacvatică de interior pe lemne cu coș de fum 2m, gard separator și bancă din lemn, scară (0,5 m), gaură evacuare.