Chemark Rom, în parteneriat cu UAB Bioenergy Lituania, recomandă fermierilor români să-și îmbunătățească schema de fertilizare pentru a reduce costurile cu îngrășămintele de bază.

Vă prezentăm tehnologie de nutriție cu azot si fosfor ce reduce cu 30% costurile față de variantele convenționale. Găsiți în cele 2 minute din videoclipul de mai jos detaliile despre aceste alternative la fertilizanții clasici, precum și o foarte utilă comparație de cost/ha.

De ce sunt eficiente soluțiile UAB Bioenergy LT?

UAB Bioenergy LT este un producător cu peste 20 de ani de experiență în soluții de nutriția plantelor, prezent de 5 ani și pe piața din România. Preparatele biologice realizate în centrul de cercetare și producție din Lituania sunt deja utilizate pe scară largă de fermieri din Țările Baltice, Bulgaria, Polonia, Germania și Franța!

Îngrășămintele clasice au pierderi de până la 60% prin blocare, levigare si volatilizare și în plus, au devenit foarte scumpe. UAB Bioenergy Lituania vine in ajutorul fermierilor prin AZOFIX Plus și FOSFIX Plus – două produse “cost-efficient” pe bază de bacterii care disponibilizează în sol cantități importante de azot și fosfor, nutrienții cu cel mai mare impact asupra producției.

Fermierii au astfel posibilitatea de a reduce semnificativ cantitățile de îngrășăminte convenționale aplicate la sol și implicit, costurile de producție.

Adaptăm tehnologiile de nutriţie-protecţie la specificul culturilor tale:

Solicită consultanţă!