Synergizer 8-32-4

Synergizer 8-32-4 este un fertilizant foliar complex, cu micro și macroelemente, special destinat
pentru echilibrarea raportului nutriţional al plantelor şi obţinerea sporurilor de recoltă.

SUBSTANŢĂ ACTIVĂFORMULAREFIRMĂ PRODUCĂTOARE

Produsul are un conţinut ridicat de fosfor. Îngrășământul conţine Humax, acid humic concentrat lichid, care duce la creșterea gradului de absorbţie al
nutrienţilor. Conţinutul ridicat de fosfor favorizează creșterea şi dezvoltarea timpurie a sistemului radicular, ceea ce oferă plantelor un start bun în creştere. De asemenea, fosforul stimulează înfloritul şi dezvoltarea fructelor, respectiv a seminţelor.

Synergizer 8-32-4 are un conţinut ridicat în macronutrienţi şi micronutrienţi disponibili care sunt absorbiţi imediat de către plante. Destinat aplicării foliare, Synergizer 8-32-4 elimină pericolul ca nutrienţii să fie fixaţi sau blocaţi în sol.

Produsul Synergizer 8-32-4 este recomandat pentru culturile de grâu, orz, rapiţă, porumb, cartofi, floarea-soarelui, soia, sfeclă de zahăr, legume, lucernă, pomi fructiferi, viţă de vie, hamei.

Synergizer 8-32-4 este un îngrășământ lichid, care poate fi aplicat foliar și la sol. Diluaţi Synergizer 8-32-4 în cel puţin 50 de părţi de apă. Datorită conţinutului în acizi humici, absorbţia micro și macroelementelor precum și mobilitatea lor în plante este îmbunătăţită. În perioadele de vegetaţie în care lipsa fosforului asimilabil poate duce la scăderi de producţie, prin tratamentele cu Synergizer 8-32-4 asigurăm acest element de nutriţie foarte important în cantităţi optime și ușor de absorbit. Synergizer 8-32-4 este recomandat a se aplica împreună cu stimulatorul de creştere Bio-Activate sau Delfan Plus, observându-se un sinergism pronunţat al efectelor celor două produse.

CulturăDozăMomentul aplicării
Cereale păioase1.5–2.5 l/haPrima aplicare se poate face în primavară după pornirea în vegetaţie (BBCH 29-31), apoi la apariţia frunzei stindard – faza de burduf (BBCH 47-55). Tratamentul se poate repeta după terminarea înfloririi. NU APLICAŢI ÎN TIMPUL ÎNFLORITULUI.
CartofA) 1–2 l/ha

B) 1–3 l/ha

A) În stadiul de 6–8 frunze (BBCH 10-19).
B) La formarea tuberculilor (BBCH 51-69)
Roșii și ardeiA) 1–2 l/ha

B) 1–3 l/ha

A) Aplicare după transplantare.
B) Înainte de înflorire. Recomandăm două aplicări suplimentare de 1–3 l/ha, la interval de două săptămâni.
Sâmburoase și
seminţoase
3–4 l/haÎn faza de buton floral (BBCH 31-51), înainte de înflorire. La pomii mai bătrâni se poate face și o a doua aplicare 4–6 săptămâni mai târziu.
Fasole, mazăre, soia2–3 l/haLa înmugurire, înainte de înflorit (BBCH 31-49). Repetaţi aplicarea de două ori, la interval de 2 săptămâni
Lucernă2–4 l/haLa o săptămână după fiecare coasă
Floarea-soarelui2–3 l/haÎn stadiu de 4–8 frunze
Soia2–3 l/haÎnainte de înflorit. Recomandăm repetarea tratamentului după 2 săptămâni.

1. Aplicare foliară;
2. Coeficientul de utilizare al nutrienţilor este foarte ridicat;
3. Solubil în apă;
4. Conţine micronutrienţi, total chelataţi cu acizi humici;
5. Raport optim de macro şi microelemente chelatate – producţii mari;
6. Conţine acizi humici din leonardite americane – absorbţie foliară rapidă –
eficientă;
7. Elemente nutritive derivate din sulfaţi şi fosfaţi – lipsă cloruri;
8. Nu este fitotoxic pentru plantele de cultură – siguranţă în aplicare;
9. Ambalaje ușor de manipulat – ușurinţă în aplicare;
10. Raport preţ /calitate excelent – eficacitate economică sporită

Produsul Synergizer 8-32-4 este compatibil cu majoritatea insecticidelor şi fungicidelor omologate, dar pentru siguranţă se recomandă efectuarea unui test de compatibilitate.

Nu se aplică în timpul înfloritului la cereale păioase.

Pentru detalii si comenzi :