Testimoniale Bio-Activate

Testimoniale Bio-Activate

În anul 2015 am folosit biostimulatorul BIO-ACTIVATE pe o suprafață de 100 Ha de cereale păioase cu doza de 0,75 l/Ha, iar la recoltare am constatat pe lângă o cantitate suplimentară și o calitate superioară a recoltei. Recomand produsul BIO-ACTIVATE deoarece este un excelent biostimulator natural ce favorizează creșterea numărului de frați la cereale și sporuri de producție. – Expert Ing. Agronom Dan Bogdan, DN AGRAR BERGHIN jud. Alba 3000 Ha


 

Bio-Activate-1Numele meu este Andrei George și reprezint Spikesun tradițional SRL, cu o suprafață cultivată de 1000ha. În primăvara anului 2014, la cultura de rapiță de toamnă, am folosit biostimulatorul Bioactivate în doză de 0,75lt/ha, doar pe solele unde densitatea culturii, la ieșirea din iarnă, a fost minimă (luasem în calcul chiar posibilitatea reînsămânțării cu o altă cultură de primăvară). Bioactivate a stimulat lastarirea compensând densitatea redusă, iar în final am obținut și pe acele sole o producție de 3700kg/ha. Rezultatele încurajatoare m-au convins că la cele 230ha de rapiţă înființate anul acesta să-l folosesc fără rețineri.

– Andrei George, SC Spikesun Traditional SRL


 

Bio-Activate-3În prezent societatea noastră deține o suprafață cultivată de 500 ha. Anul acesta am folosit produsul BIO-ACTIVATE pe o suprafață de 150 ha de cereale păioase la recomandarea reprezentantului Chemark Rom,observând la această suprafață o creștere a numărului de frați și implicit a producției. În condițiile în care agricultura ecologică a luat amploare vă recomand produsul Bio-ACTIVATE, acesta fiind un excelent biostimulator natural ce favorizează creșterea și fructificarea plantelor.

– Adrian Nicolae, SC AGRO VASI IMPEX SRL, com.Nicolae Bălcescu, jud.TULCEA