Testimoniale Boratec

Testimoniale Boratec

În cadrul fermei noastre, pe lângă culturile de bază, și anume porumbul și grâul, cultura rapiței ocupă un loc bine meritat, la care obținerea unei producții constante și ridicate an de an este cheia rentabilității acestei culturi. Factorul cheie al acestor producții este aprovizionarea plantelor cu microelemente, cum este borul, de exemplu. Folosind produsul BORATEC, de la Chemark Rom am asigurat necesarul de bor în culturile noastre de rapiță, reușind astfel obținerea unor producții ridicate în mod constant. Acest produs se utilizează foarte ușor, dat fiind faptul că are o formulare lichidă, dar și prin faptul că este economic, astfel ca în ultimii ani acesta și-a asigurat un loc în cadrul tehnologiei noastre de producție al rapiței, fiind un produs de bază, eficient și de calitate.

– ing. Marginean Valentin, PFA Marginan Valentin, Adminitrator Adamus, jud. Mureș


 

20151120_113743În cadrul fermei, alături de culturi precum: mazăre, grâu, porumb, orz, cultura de sfeclă de zahăr are o pondere de 20% din suprafața cultivată. Sfecla de zahăr este o cultură care îmi place și o stăpânesc, având posibilitatea desfacerii și de ce nu produsul Boratec mă ajută să cresc conținutul de zahăr, având o eficiență maximă în combaterea celor mai frecvente boli fiziologice cauzate de carențe sau dezechilibre, cum ar fi ”boala inimii” la sfecla de zahăr. Produsul Boratec îl aplic în trei etape în combinație cu alte pesticide în doze de 1,5 l/ha, aplicarea făcându-se când planta are suficientă masă foliară.

– Boboc Georgica, SC GERB AGRI SRL, Jud. Brăila


 

Boratec-1În cadrul fermei noastre, alături de cultura cartofului și agrâului, cultura rapiței ocupă un loc bine meritat. Obținerea unor producții de răpită constante și ridicate an de an este cheia rentabilității acestei culturi. Unul dintre factorii-cheie ai acestor producții este aprovizionarea plantelor cu microelemente, cum ar fi borul de exemplu. Nivelul aprovizionării cu acest microelement influențează în mod direct producția prin stimularea înfloririi. Folosind produsul Boratec de la Chemark Rom am asigurat borul necesar culturilor noastre de rapiță, reușind astfel obținerea producțiilor constant ridicate de care vă vorbeam anterior.

– Péter-Vilmos Kiss-Bartha, SC SOLFARM SRL, Sf. Gheorghe, jud. Covasna


 

Boratec-5După cum se știe Borul este un element indispensabil în procesul metabolic al culturii sfeclei pentru zahăr. Știm că Borul, acționează rapid ca urmare a creșterii factorului de asimilare, are o eficiență maximă în carențe sau dezechilibrele în asimilarea acestuia. Combate eficient “boala inimii” la sfecla pentru zahăr, iar pentru noi cultivatorii de sfeclă pentru zahăr profitabilitatea este mai mare prin creșterea conținutului de zahăr. În cazul meu am facut două aplicări foliare cu o doza de 2 L/aplicare/ ha, la interval de 10 zile între ele, atunci când sfecla a avut o masă foliară suficientă. Eu recomand cu toata încrederea acest produs, fiind foarte mulțumit de eficiența acestuia.

– Alexandru Aflat, AGROFERM BRATEI, Sibiu