Testimoniale Break-Thru

Testimoniale Break-Thru

Am folosit pentru prima dată acum doi ani produsul Break Thru. De atunci, în ferma mea, nu mai concep tratament fără acest adjuvant, produsul aducându-mi satisfacții în ce privește calitatea tratamentelor și prin eficiența mai bună a lor, chiar și un cost mai mic pe unitate de suprafață.

– Liviu Papuc, S.C. Comppil S.A. Tecuci


 

Break-Thru-1Suntem profilați cu precădere pe cultura legumelor, pe osuprafață de aproximativ 200 ha. Folosim adjuvantul Break Thru la toate tratamentele pe care le aplicăm. Recomand utilizarea acestui produs, mai ales în situația în care este necesar să efectuăm tratamente în condiții climatice mai puțin favorabile. În asemenea condiții, adăugarea adjuvantului în soluția pe care o aplicăm, face diferența între realizarea unui tratament eficace chiar și în condiții nefavorabile și un tratament fără adjuvant care nu este eficient. Este un element de care, din păcate nu ținem seama de fiecare data, așa cum ar trebui.

– Ionuţ Pais, SC Agrogarden SRL, Bădălan, Galați


 

Break-Thru-4Am folosit pentru prima dată anul acesta produsul Break-Thru cu rezultate mulțumitoare. Adjuvantul şi-a făcut datoria atât la cultura de rapiţă cât şi la grâu. în cadrul soluţie folosite Break-Thru a determinat o acoperire a frunzelor, mult sporită, mărind în acest fel efectul pesticidelor. Cu siguranţă voi folosi produsul şi în sezonul următor.

– ing. Marius Zărnescu, SC AGROMEC VLAD ŢEPEŞ SRL, loc. Vlad Ţepeş, jud. Călăraşi


 

Break-Thru-5Am avut o experiență extraordinar de bună cu adjuvantul Break-Thru. Consider că este cu adevărat un produs fenomenal. Cel mai bun exemplu ar fi faptul că o ploaie survenită la jumătate de oră după erbicidarea la porumb nu a reușit să diminueze efectul acesteia pe loturile tratate cu Break-Thru. În schimb pe loturile unde am erbicidat fără acest adjuvant, a trebuit să repet erbicidarea.

– Bogdan Furfurică, SC DANAGRI SRL, Galați