Testimoniale Helmstar

Testimoniale Helmstar

Societatea Agricolă Agro-Ind Com lucrează 2700 ha din care în anul 2015 a avut semănat cu grâu 680 ha. A fost primul an când erbicidarea a fost făcută cu produsul Helmstar, furnizat de firma Netagro. Utilizarea produsului Helmstar a avut rezultate bune prin faptul că are o acoperire bună asupra buruienilor dicotile și o perioadă de administrare mai largă față de produsele folosite anterior.

– Girban Ene, Societatea Agricolă Agro-Ind Com, Boldu, Jud. Buzău


 

1Am aplicat la grâu – suprafața cultivată 200 ha – erbicidul Helmstar, pentru că a avut un efect deosebit de bun atît pentru combaterea neghinei, cât și a celorlalte buruieni pentru care este omologat. Folosesc acest produs de 3 ani. Intenționez să îl utilizez în continuare, pentru că nu stresează plantele și combate în mod eficient buruienile pe care le controlează conform omologării. În plus, am putut să îl aplic, în combinație cu Nutricomplex 20:20:20

– Virgil Gijiu, SC RODNICIA AGRO SRL, Com. Vela, Jud. Dolj.


 

Helmstar-5În anul 2013 am erbicidat cu Helmstar 400 ha de grâu și am obținut rezultate foarte bune în combaterea buruienilor dicotiledonate anuale şi perene fără a provoca nici un stres plantei de cultură. De la Chemark Rom am mai folosit şi alte produse cu rezultate la fel de bune: Tebucur, Nutriphuse, Seed Sprint H5, gama Nutricomplex. Recomand cu precadere Nutricomplex tuturor fermierilor, eu fiind foarte mulţumit de această gamă de îngrășăminte foliare.

– Ion Petrof, Euxin Impex, Tulcea.


 

Helmstar-3Administrăm 3000 ha având în cultură grâu, orz, floarea soarelui, rapiță și porumb. Pe suprafata de 1500 ha cultivată am aplicat pachetul tehnologic Helmstar + Cerlit de la Chemark, înregistrând rezultate excelente în combaterea buruienilor. Aveam probleme deosebite buruieni precum volbura (Convolvulus ssp) și caprita (Chenopodium ssp). În final producția medie obținută în 2013 a fost de 4500 kg/ha la grâu și 5000 kg/ha la orz.

– Constantin Cristea, SC CRISAGRA SRL, Lanurile, Buzău


 

HelmstarAm cultivat cereale păioase pe o suprafață de 120 ha. Pe 100 ha din această suprafață am folosit erbicidul Helmstar. În ultimii 2 ani, am reușit cu ajutorul lui să combat majoritatea buruienilor dicotiledonate pe care le-am avut în câmp. În acest an, am să încep să folosesc îngrășămintele din gama Nutricomplex.

– Iosif Colţea, PFA Colțea Iosif, loc. Haghig, jud. Covasna