Testimoniale Nutricomplex

Testimoniale Nutricomplex

Gama Nutricomplex, are cei mai solubili fetilizanți, din grupa celor cu formulă completă N:P:K. Sunt produse care pot fi aplicate la un număr mare de culturi, atît pentru culturile horticole, cît și pentru culturile de câmp. Acoperă necesarul de nutriție al acestor culturi, pe întregul ciclu de dezvoltare vegetativă. După ce am folosit nutrienți din această gamă, am observat o dezoltare puternică a masei vegetative și o creștere viguroasă a plantelor. Recomand utilizarea fertilizanților din gama Nutricomplex, oricărui fermier care dorește obținerea unei producții ridicate și de calitate superioară.

– Stelică Leopea, SC TEHNO AGRO STEL SRL Com. Greci, Jud. Tulcea


 

JJJRecomand clienților mei gama Nutricomplex, în special 20- 20-20 NPK și 18-18-18 NPK, 3-4 kg/ ha deoarece se dizolvă foarte bine în apă, sunt produse chelatate, atât micro cât și macroelementele din compoziția lor, fiind asimilate în totalitate de plante. După aplicarea acestor produse la plantele de cultură (cartof, porumb, păioase) clienții mei au observat o dezvoltare vizibilă a masei vegetative, o creștere viguroasă, precum și o culoare de verde închis a plantelor de cultură. Recomand aceste produse și în pomicultură. Produsele din gama Nutricomplex au efect foarte bun în condiții de stres la plantele de cultură, mai ales la porumb, unde după aplicarea erbicidului pot apărea fenomene de fitotoxicitate. Recomand oricărui fermier folosirea îngrășămintelor din gama Nutricomplex pentru producții cantitative și calitative încă din primul an de utilizare.

– Toma Dan Dragomir, ECOTERA LOGISTIC, jud. Sibiu


 

Nutricomplex-1În cadrul societății noastre cultivăm o suprafață totală de 160 ha în comuna Brăiești jud Botoșani, din care în anul agricol 2012-2013 am cultivat 50 ha de porumb, 40 ha de floarea soarelui, 50 ha grâu și 10 ha soia. Anul acesta am folosit din gama de îngrășăminte a firmei TCI, îngrășămintele Nutricomplex 20 20-20 la floarea soarelui și 30-10-10 la cultura de porumb, pe care l-am achiziționat de la Chemark Rom. La circa 2 săptămâni după aplicare am observat o dezvoltare vizibilă prin creșterea viguroasă a plantelor și prin mărirea masei vegetative de culoare verde închis. Menționez faptul că porumbul a fost erbicidat cu un erbicid pe bază de terbutilazin și isoxaflutol. Într-o fază de creștere superioară, porumbul a fost afectat, dar după aplicarea Nutricomplex planta si-a revenit și s-a dezvoltat corespunzător. Recomandăm folosirea Nutricomplex oricărui fermier care dorește să obțină o producție cantitativă și calitativă, datorită rezultatelor bune pe care le-am obținut. În anul ce urmează dorim din nou să utilizăm gama de Nutricomplex pentru toate culturile noastre.”

– Liviu Moroşanu, SC AGRICONSULT SRL, SUCEAVA.

 


Boratec-5Nutricomplex este cea mai solubilă gamă de îngrășăminte NPK, adaptată culturilor noastre. Este un produs solubil în apă adaptat la nevoile nutritive ale culturilor agricole pe parcursul diferitelor etape de creștere, în speță la cultura sfeclei pentru zahăr. În cazul meu am folosit Nutricomplex cu formularea: 13-40-13, în doza de 3 kg/ha la o aplicare. Am aplicat două tratamente a câte 3 kg/ha, primul în fază de 8-10 frunze a culturii, și al doilea la un interval de 10 zile. Menționez că la prima aplicare am combinat acest produs cu Boratec. Acest produs îl recomand cu toată tăria, el având de împlinit un obiectiv clar și precis: creșterea conținutului de zahăr.

– Alexandru Aflat, AGROFERM BRATEI, SIBIU


Nutricomplex-5Am o tradiţie de peste 20 ani în cultivarea legumelor. Prin urmare am încercat până acum o varietate largă de produse pentru nutritia plantelor  până când reprezentantul Chemark Rom mi-a recomandat gama Nutricomplex. Am utilizat mai multe variante atât pe parcursul perioadei de vegetație ( 18-18-18 și 20-20-20) cât și ulterior ( 7-12-40 și 8-24-24 ). La recoltare am constatat, pe lângă o cantitate suplimentară, și o calitate superioară a recoltei.

– Lazăr Dumitru, ing. legumicultor