Testimoniale Seed Sprint

Testimoniale Seed Sprint

Am folosit în acest an îngrășământ Seed Sprint H5 furnizat de SC CHEMARK ROM, atât în primăvară la porumb, floarea-soarelui, cât și pentru toamnă, la grâu și rapiță, pe toată suprafața. Răsăritul deosebit de uniform și puternic, sistemul radicular excelent dezvoltat, precum și vigoarea plantelor în vegetație a fost plusul de valoare adus prin aplicarea de Seed Sprint H5. Recomand cu încredere!

– Avadani Dumitru, SC FODGARD SRL, com. Manoleasca, jud.Botoșani,1300 ha


 

S.C VICSANI FARM S.R.LAm ales cu mult interes îngrășământul Seed Sprint H5 de la SC Chemark Rom SRL, convinși fiind că – dacă ar fi să apelăm la un joc de cuvinte – angajează semințele într-o cursă de viteză și conduce culturile la finiș pe primul loc! Dacă ar fi să exemplificăm, putem arăta că în anul agricol 2015/2016 am însămânțat o suprafață de 350 ha grâu fertilizata cu Seed Sprint H5 în cantitate de 30 kg/ha. La o analiză atentă a stadiilor de dezvoltare a plantelor am constatat cu satisfacție că a avut loc o răsărire uniformă determinată de o înrădăcinare profundă. Din punct de vedere tehnic distribuirea microgranulelor a fost o provocare pe care am depășit-o cu succes datorită montării unor aplicatoare cu ajutorul echipei Chemark Rom. Avem certitudinea că și în primăvară vom utiliza acest produs care ne oferă un bun echilibru între cost și beneficii.

– ing. Pintrinjel Laurențiu, Administrator SC Vicsani Farm SRL


 20151113_092907Pe 20 ha grâu s-a folosit Seed Sprint aplicat în luna octombrie la semănat. La vegetație am constatat că se prezintă foarte bine cultura respectivă pe care o vom urmari și compara cu proba martor.

– ing. Dobrilă Vasile, SC Davex Agro SRL, Tichilești, Brăila, 800 ha lucernă.


 

cornel scda turda 1În anul 2014 am utilizat pe o suprafaţă redusă tipul de îngrăşământ microgranulat SEED SPRINT H5, în doză de 25 kg/ha, la înfiinţarea culturii de grâu de toamnă. Semănatul grâului s-a efectuat în teren neprelucrat (semănat direct în miriştea plantei premergătoare) și astfel aplicarea acestui îngrăşământ starter a condus la o răsărire mai rapidă, uniform, o bună dezvoltare a sistemului radicular şi o mai bună rezistenţă la iernare comparativ cu grâul la care nu s-a aplicat acest îngrăşământ. Efectul benefic asupra culturii, vizibil mai ales în primăvară, a condus la achiziţionarea unei cantităţi suficiente pentru aplicarea pe întreaga suprafaţă cultivată cu cereale de toamnă în anul agricol 2015-2016.

– ing. Cornel Chețean, SCDA Turda


 

Seed Sprint 1La recomandarea reprezentantului Netagro, în toamna anului 2013 am încercat pe o suprafață de 2 ha îngrășământul starter Seed Sprint, aplicat cu metoda sandwich, la cultura de grâu. Terenul însămânțat era arendat de curând și nu aveam foarte mari așteptări referitoare la producție, însă am ramas plăcut surprins după momentul recoltării. Anul ulterior am achiziționat o semănătoare de păioase pneumatică, și cu ajutorul reprezentantului Netagro am montat pe aceasta un aplicator de microgranule, astfel reușind să însămânțez toată suprafața de grâu și rapiță cu starterul Seed Sprint. După răsărirea culturilor din toamna lui 2014, constatând, ca și anul trecut, că starterul ajută la o răsărire uniformă, o dezvoltare foarte bună a sistemului radicular și o pornire în vegetație foarte viguroasă, am hotărât ca pentru prășitoarele ce urmau a fi însămânțate în primavara lui 2015, să achiziționez o semănătoare cu aplicator de microgranule. Astfel, toată suprafața cultivată în anul agricol 2014-2015, am reușit să o însămânțez cu starter Seed Sprint, și vă pot spune că nu sunt deloc dezamăgit. Ca și la păioase, culturile de prășitoare au avut o răsărire uniformă, în ciuda faptului că această primăavară a fost secetoasă, și până la aceasta dată se prezintă foarte bine. Doza aplicată la ha atât la păioase, cât și la prășitoare a fost de 22-23 kg/ ha, fiind maximul ce a putut fi aplicat de microgranulatoare. Cu siguranță voi folosi starterul SEED SPRINT și pe viitor.

–Neamu Tiberiu, IF NEAMU S Suprafața – 510 ha, Viișoara, jud. Teleorman.

 


Exploatez 230 ha în comunele Hărman și Prejmer din județul Brașov. Folosesc al doilea an consecutiv îngrășământul tip starter Seed Sprint, oferit de Chemark Rom. Dacă pentru campania de acum doi ani, am aplicat îngrășământul amestecat în buncărul de semințe al semănătorii, pentru însămânțările din toamna trecută am folosit un microaplicator furnizat de APV Austria.

Am aplicat Seed Sprint în toamnă pentru cultura grâului și în primăvara acestui an pentru cultura porumbului. Primul rezultat vizibil a fost un start excelent pentru cultura de grâu, deși a fost depășită epoca optimă de însămânțare. De asemenea, la cultura porumbului am observat că am avut o răsărire mai uniformă comparativ cu loturile unde nu am adaugat starter-ul. Utilizarea acestui produs în condiții de tehnologie adecvate oferă satisfacții la culturile de cereale păioase. Reprezentatul Chemark Rom mi-a recomandat și pachetele de erbicide Helmstar cu Cerlit pentru grâu, respectiv Zeagran împreună cu Crew Ace pentru cultura porumbului, pe care le-am folosit și sunt foarte mulțumit. Aceste pachete tehnologice acoperă aproape întreaga paletă de buruieni existente în terenurile noastre și prezintă un raport calitate/preț foarte bun.

– Gheorghe David, D.L.C. FARM SRL Suprafața – 230 ha, Bod, jud. Brașov


 

Seed Sprint-1Domino Grup 2003, își desfășoară activitatea în satul  Fotin, jud Buzău și este o fermă agro-zootehnică, aici administrându-se o suprafață de 950 ha. și un număr de 470 capete taurine. Pentru prima dată în toamna lui 2014 am administrat îngrășământ-microgranulat-starter, Seed Sprint. Pe suprafață de 10 ha. cultivată cu rapiță și 360 ha. cu grâu și orz am administrat Seed Sprint în doză de 25 kg/ha. Rezultatele aplicării acestui produs au fost vizibile imediat la aceste culturi, prin faptul că răsărirea a fost mai rapidă, uniformitatea a fost foarte bună și cel mai important, am constatat o dezvoltare a sistemului radicular foarte bună.

– Dan Balan, Domino Grup, Buzău.


 

Seed Sprint-5Am cultivat o suprafață de 40 de ha. cu porumb Euralis. La însămânțare am aplicat produsul Seed Sprint. Împreună cu specialiștii Chemark Rom am găsit soluția potrivită și personalizată de aplicare a produsului pentru a obține rezultatele cele mai bune. Acestea s-au observat încă de la răsărire, cultura având un strat foarte bun în vegetație. Per total am fost foarte deosebit de mulțumit de evoluția culturii cât și de rezultatele obținute: o producție medie de 7000 kg/ha. pb Euralis, suprafața 40 ha., produs folosit Seed Sprint, 25 kg/ha., an cultură 2013, irigat, productie medie 7000 kg/ha., start foarte bun în vegetație și răsărire.

– Neculai Sava, SC PROGRESS ROMAGRA SRL, Tulcea