Testimoniale Synergizer

Testimoniale Synergizer

Am folosit acest produs la cultura de grâu din ferma noastră în suprafața de 400 ha, efectuând două aplicări; una la pornirea în vegetație în primăvară, cu o doză de 1.5 l/ha, iar a doua aplicare am efectuat-o la apariția frunzei stindard cu o doză de 1 l/ha. Synergizer 8-32-4 este îngrășământul foliar care mi-a redat încrederea în acest tip de produse. Voi folosi acest produs în fiecare an la culturile din fermă și recomand a fi folosit cu mare încredere.

– ing. Vesmas Piroska Pharmaplant SRL Administrator Boarta, jud. Sibiu

 


 

Synergizer-1Synergizer 8:32:4 este un produs foarte bun, pe care l-am folosit la culturile de grîu și porumb. Primul tratament l-am aplicat cînd porumbul era în faza de 4-5 frunze. Cea de a doua aplicare am făcut-o cînd porumbul avea 8-10 frunze, iar stadiul lui de dezvoltare a mai permis intrarea utilajelor în cîmp. Într-un an cu regim pluviometric normal am obținut un spor de producție de 15 % , iar acum 2 ani, cînd nivelul precipitațiilor în zonă a fost scăzut, am obținut un spor de recoltă de 20 %.

– Vasile Georgel Sarca, Colțirea, Maramureş


 

Synergizer-4Synergizer este îngrășământul foliar care mi-a redat încrederea în acest tip de produse. Folosesc Synergizer în fiecare an pentru toate culturile semănate. Unul dintre efectele directe de anul acesta a fost faptul ca nu am mai avut căderea plantelor la orz.

– Gheorghe Dediu, SC AGROCONFORT SRL, Galaţi


poză 1În cadrul societății Cosmicor 2008, avem în exploatare o suprafață de 600 ha teren agricol. Avem sămânțată cu grâu o suprafață de 110 ha, pe care am aplicat produsul Synergizer 8-32-4 , în doză de 2 l/ha. Am observat că sistemul radicular a avut o dezvoltare rapidă și puternică, care a favorizat la rândul lui, o creștere vegetativă foarte pronunțată a plantelor.

– Preda Marian, SC Cosmicor 2008 SRL, sat Costieni, jud. Buzău