Tradebor Mo

Tradebor Mo este o formulă concentrată de etanolamină, care conţine bor și molibden, destinată pentru a preveni și corecta deficienţele de nutriţie cauzate de carenţa acestor micronutrienţi.

SUBSTANŢĂ ACTIVĂFORMULARECERTIFICAT BIOFIRMĂ PRODUCĂTOARE
Bor (B) solubil în apă:
10,5%
Molibden (Mo) solubil
în apă: 1,1 %
lichid solubil (SL)Conform
Regulamentului CE
834/2007, 889/2008
Tradecorp
International

Datorită formulării sale speciale, Tradebor® Mo este recomandat în special pentru a îmbunătăţi înflorirea și fructificarea la toate culturile, prin aplicare foliară sau pe sol.

Datorită formulării sale, produsul stimulează înflorirea și are influenţă pozitivă directă asupra fructificării.
Poate fi administrat direct pe sol sau prin aplicare foliară. Tradebor Mo este o variantă îmbunătăţită a produsului clasic pe bază de bor. Este destinat pentru a fi utilizat la culturile consumatoare de Mo și care sunt sensibile la lipsa acestui microelement. Comparativ cu alte produse pe bază de bor, acesta se distinge din punct de vedere tehnic datorită combinaţiei celor 2 microelemente.

Rolul produsului

  • • Prevenirea eficientă a deficienţelor de B & Mo
  • • O înflorire mai bună, germinarea polenului, fecundarea florilor, formarea și dezvoltarea silicvelor de rapiţă
  • • Acţiune rapidă datorită efectului de translocare a bor-etanolaminei, facilitând absorbţia și asimilarea borului
  • • Controlul eficient al „putregaiului inimii”, boala obișnuită datorată deficitului de bor la sfecla de zahăr
  • • Borul îmbunătăţește depozitarea zahărului în rădăcinile de sfeclă.
  • • O bună nutriţie cu Molibden

Produsul este destinat cu precădere următoarelor culturi: rapiţă, sfeclă de zahăr, floarea-soarelui, pepene, precum şi leguminoase.

1. Soluţie eficientă pentru corectarea deficienţelor de bor şi molibden ale culturilor;
2. Influenţează pozitiv o serie de procese importante ale plantelor: înflorirea, polenizarea, fecundarea, legarea fructelor şi dezvoltarea acestora;
3. Absorbţie rapidă datorită efectului de translocare a etanolaminei;
4. Controlul eficient al bolii inimii la sfecla de zahăr;
5. O nutriţie bogată în molibden reglează utilizarea şi reducerea nitraţilor din plantă. În acelaşi timp contribuie la fixarea azotului atmosferic în plantă.

Tradebor Mo este compatibil cu majoritatea îngrăşămintelor şi produselor de protecţia plantelor folosite în mod curent. Nu utilizaţi Tradebor Mo împreună cu alte produse pe bază de cupru, sulf, uleiuri, acizi puternici sau alte produse cu reacţie alcalină. Se recomandă testarea produsului şi consultarea personalului specializat.

PĂREREA CLIENŢILOR NOȘTRI DESPRE TRADEBOR MO

Odată cu reducerea suprafeţelor cultivate cu sfecla de zahăr, rapiţa a câștigat teren în structura noastră de culturi. Fiind conștient de importanţa fertilizării foliare cu bor a rapiţei în fiecare an am folosit produsul Tradebor de la compania Chemark, cu rezultate foarte bune. În anul 2015, la recomandarea reprezentantului Chemark am testat produsul Tradebor Mo, care în afară de etanolamina de bor întalnită la produsul Tradebor mai are în componenţă și molibden, cu rol important în procesele enzimatice din plantă. În urma aplicării produsului am constatat o înflorire mai abundentă, culturile tratate fiind impecabile, cu producţii stabile și de calitate. Acest lucru m-a determinat ca în anul 2017 să folosesc Tradebor Mo pe întreaga suprafaţă cultivată cu rapiţă și voi continua să aplic acest produs și în anul 2018.

Ing. Szőcs József Administrator SC BIOPLANT SRL
loc. Sânzieni, jud. Covasna

Pentru detalii si comenzi :