Seminariile Chemark Rom se mută în zona centru! Vă așteptăm, în 9 februarie, la Restaurantul Vadrózsa – vendéglő, Str. Bem Jozsef, nr. 63 A, Târgu Secuiesc – Covasna începând cu ora 10:30. Directorul Tehnic Chemark Rom, Imre Balazs, Chemark Rom împreună cu reprezentanții Adama vor aborda probleme specifice legate de protecția culturilor de porumb, sfeclă și cartof. La finalul seminarului ți-am pregătit un spectacol de iluzionism cu Magicianul Augustin, iar în încheiere vom petrece alături de trupa ÁBRI BÉLA!

Seminar în 10 februarie la Buzău. Te așteptăm începând cu ora 12:00, la Restaurantul Ovidiu din Râmnicu Sărat. Vom prezenta tehnologie de nutriție și protecție a plantelor cu produse în exclusivitate distribuite de Chemark Rom pentru culturile de grâu, porumb, floarea soarelui.

Te așteptăm la seminarul din Prahova în data de 11 februarie la Conacul Urlățeanu, Str. Mărunţişului, nr. 2, Urlaţi începând cu ora 14:30. Se vor alătura echipei Chemark Rom reprezentanți ai companiei Dow AgroSciences. În cadrul seminarului vor fi prezentate soluții pentru problemele de nutriție și protecție a viței de vie. Compania BASF va prezenta detalii despre un concurs destinat viticultorilor. La finalul seminarului, formația ”Royal” îți va oferi un show aparte!

Rezervă un loc la aceste evenimente! Dacă nu ai primit deja invitația de la reprezentantul Chemark Rom, trimite un SMS cu tarif normal, la numărul de telefon 0731 520 050, cu textul ”Particip la Covasna” pentru seminarul din 9 februarie, ”Particip la Buzău” pentru seminarul din 10 februarie, ”Particip la Prahova” pentru seminarul din 11 februarie. Te așteptăm!